Budapesta – destinatie de vis

Am fost in plimbare la Budapesta vara, cand am facut o mini excursie de la Baile Felix. Am descoperit un oras minunat, cu foarte multe obiective turistice, demne de vizitat.

DSCN4149

Am parcat masina aproximativ aproape de Chain Bridge – Podul cu lanturi. De acolo am luat autobuzul Budapest Sightseeing Hop on Hop off, pentru care am platit 20 de euro (anul 2012), biletul fiind valabil doua zile.

A fost o idee extraordinara pentru ca am avut posibilitatea de a acumula informatii despre Budapesta cu ajutorul ghidului audio, plin de relatari interesante, valabil in 23 de limbi. Si, mai mult, in acelasi pret a intrat plimbarea pe Dunare, precum si cupoane cu reduceri la intrarile in diferite obiective turistice.

Ai posibilitatea sa te opresti la fiecare statie pentru a vizita sau pentru plimbari, iar pentru a continua traseul te poti urca in urmatorul autobuz Budapest Sightseeing Hop on Hop off. Se poate vizita: Bastionul Pescarilor, Royal Palace, Palatul Parlamentului, Elizabeth Bridge, Heroes’ Square, precum si multe alte obiective.

DSCN4015Chain Bridge

DSCN4020

DSCN3988

Heroes’ Square

??????????Fishermen’s Bastion

DSCN4184Palatul Parlamentului

DSCN4206

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s